Via retumilo malbone traktas stilfoliojn. Tial vi ne povas vidi la ĝustan aspekton de tiu ĉi paĝo.
enirpagho kontakto
Universala Esperanto-Asocio
starta paĝokatalogo › brokantaĵoj

Brokantaj libroj kaj varoj

Serĉata vorto/ero:  

Aldonaj informoj ĉe mendo de brokantaĵoj

0-9  A  B  C  Ĉ  D  E  F  G  H  I  J  Ĵ  K  L  M  N  O  Ö  P  Q  R  S  Ŝ  T  U  V  W  Z 

En la listo estas 76 titoloj

B.E.A. kantokolekto
Komp. Mary Larrand kaj John Brownlee
Eld.: London, 1971, Paĝoj: 30, Prezo: €1.50. Stato: bona

Babilado pri birdoj
H.K. Füglistahler
Eld.: Hago, 1977, Paĝoj: 8, Prezo: €0.50. Stato: tre bona

Bahaa revelacio, La
Eld.: Usono, s.j., Paĝoj: 16, Prezo: €0.50. Stato: bona

Bahaismo - la religio de Paco
Lidja Zamenhof
Eld.: Neckargemuend, 1959, 2a., Paĝoj: 8, Prezo: €0.50. Stato: bona

Balado pri okuloj de l' hejtisto
Jiří Wolker
Trad.: Jiří Vítĕzslav Šamla, Eld.: Prostĕjov, 1936, Ilus, Paĝoj: 10, Prezo: €5.50. Stato: bona

Bapto de caro Vladimir, La
Karel Havlíček Borovský
Difino: Satiraj kantoj, Trad.: Tomáš Pumpr, Eld.: Praha, 1967, Ilustrita, Paĝoj: 20, Prezo: €1.00. Stato: bona

Barbaraj prozaĵoj
Prudenci Bertrana
Trad.: Jaume Grau Casas, Eld.: Leipzig, 1926, Paĝoj: 59, Prezo: €1.00. Stato: tre bona

Barbiro de Sevilla, La
Beaumarchais
Difino: Komedio en kvar aktoj, Trad.: Sam. Meyer, Eld.: Paris, 1909, Paĝoj: 63, Prezo: €3.00. Stato: kaduka

Barbro kaj Eriko (1)
Alois Schneider, Magda Carlsson
Difino: letera romaneto, Eld.: Stockholm, 1933, Paĝoj: 40, Prezo: €2.00. Stato: bona

Barbro kaj Eriko (2)
Alois Schneider, Magda Carlsson
Difino: Letera romaneto, Eld.: Stockholm , 1937, 2a., Paĝoj: 40, Prezo: €2.00. Stato: bona

Bareluloj kaj fadenuloj
André Maurois
Difino: moderna fabelo, Trad.: Berno Fabo, [1933], ilus, Paĝoj: 104, Prezo: €5.00. Stato: akceptebla/bona

Batalo de l' vivo, La
Charles Dickens
Trad.: L.L. Zamenhof, Eld.: Amsterdam, 3., bind, Paĝoj: 128, Prezo: €6.00. Stato: bona

Batalo pri la domo Heikkilä
Johannes Linnankoski
Trad.: Vilho Setälä, Eld.: Helsingforso, 1919, Paĝoj: 60, Prezo: €3.00. Stato: akceptebla/bona

Batalu por plue firmigi la proletaran diktaturon
Eld.: Pekino, 1969, Paĝoj: 42, Prezo: €0.50. Stato: tre bona

Baza Cseh-kurso
A. Cseh
Eld.: Den Haag, 1992, 8a., Paĝoj: 171, Prezo: €8.00. Stato: tre bona

Baza literatura krestomatio
Red. Vilmos Benczik
Eld.: Budapest , 1979, Paĝoj: 266, Prezo: €4.00. Stato: tre bona

Baza ĉeĥa konversacio
Stanislava Chrdlová, Miroslav Malovec
Eld.: Dobřihovice, 1996, Paĝoj: 30, Prezo: €1.50. Stato: tre bona

Beknopt Esperanto Woordenboek
A.G.J. van Straaten
Difino: vortaro Esperanto-nederlanda en du direktoj, Eld.: Zutphen, 1936, 1a ?., bindita, Paĝoj: 715, Prezo: petu informojn. Stato: bona stato

Bela Joe
Marshall Saunders
Trad.: J. Blaikie kaj N. Hohlov, Eld.: London, 1929, Ilustrita, Paĝoj: 310, Prezo: €15.50. Stato: bona

Bela Konvolvulo
Lu Gingŝan / Hu Ginking
Difino: Infanlibro, Trad.: Ĝoŭ Guoŝian, Lin Ŝiahua, Eld.: Pekino, 1964, Kolorilus, Paĝoj: 24, Prezo: €1.00. Stato: akceptebla

Bela planedo, La
Charlotte Kohrs
Eld.: San Diego, 1992, 2a., Ilus, Paĝoj: 16, Prezo: €0.50. Stato: tre bona

Bela subtera mondo, La
Leander Tell
Eld.: La Laguna, 1959, Ilus, Paĝoj: 95, Prezo: €2.00. Stato: bona

Belan pacon, La (1)
Senzi Yamaguti
Trad.: Ter. Isiguro, Eld.: Tokio, 1959, Paĝoj: 31, Prezo: €1.50. Stato: bona

Belga Antologio - Flandra Parto
diversaj aŭtoroj
Eld.: Antverpeno, 1928, Bind, Paĝoj: 293, Prezo: €15.00. Stato: tre bona

Bengalaj fabeloj
Lakshmiswar Sinha
Eld.: Stockholm, 1930, Paĝoj: 39, Prezo: €2.00. Stato: bona

Benjameno F. Smith - Historieto pri Elfarado
Everett W. Lord
Eld.: Boston, 1926, bindita, Paĝoj: 18, Prezo: €2.00. Stato: bona

BES-a adresaro
Eld.: Potštejn, 1937/38, 13a., ilustrita, Paĝoj: 14, Prezo: €0.50. Stato: bona

Besta mondo
Esperantina Mirska
Eld.: Kielce (?), 1988, Ilus, Paĝoj: 12, Prezo: €0.50. Stato: tre bona

Bestandsverzeichnis der Esperanto-Zeitschriften (1911-1989)
Eld.: Dortmund, 1989, Paĝoj: 38, Prezo: €2.00. Stato: tre bona

Biblia studplano
Trad.: M. Björklid, Eld.: Östansjö, 1971, 2a., Paĝoj: 16, Prezo: €0.50. Stato: bona

Biblio aŭ instru-aŭtoritato
P. van Dorp
Eld.: Nederlando, 1946, Paĝoj: 87, Prezo: €4.50. Stato: bona

Bibliografie. Katalogo de la biblioteko de Georg Davidov-Saratov
Eld.: Wolfenbüttel, 1911, Paĝoj: 130, Prezo: €6.00. Stato: kaduka

Bibliografio de Internacia Lingvo
P.E. Stojan
Eld.: Genève, 1929, Bind, Paĝoj: 560, Prezo: €28.00. Stato: tre bona

Bibliografio de japana literaturo tradukita en Esperanto
Eld.: Japanio, 1956, Paĝoj: 21, Prezo: €1.00. Stato: bona

Bibliografio de medicina literaturo Esperanta en Japanujo
Eld.: Japanio, 1956, Paĝoj: 46, Prezo: €2.00. Stato: bona

Bibliografio de scienca literaturo Esperanta en Japanujo
Eld.: Japanio, 1956, Paĝoj: 30, Prezo: €1.50. Stato: bona

Bibliografio pri dana literaturo tradukita en Esperanto
Poul Thorsen
1952, Paĝoj: 16, Prezo: €0.50. Stato: bona

Bildenigmoj por geknaboj
Onklo Cook
Eld.: Ilford, Ilustrita, Paĝoj: 24, Prezo: €1.00. Stato: tre bona

Bill kaj lazuraj okuloj
Atus Goldoni / Lina Gabrielli
Eld.: Italio, 1964, 1a., Paĝoj: 82, Prezo: €4.00. Stato: tre bona

Biografiaro de l' parencaro Salokannel
H. Salokannel
Eld.: Vaasa (?), 1952, Paĝoj: 32, Prezo: €1.50. Stato: bona

Biopolo - Centro pri soci-ekologio
Ernst Bartels
Trad.: G.F. Makkink, Eld.: Hago, 1977, Paĝoj: 10, Prezo: €0.50. Stato: tre bona

Bisherigen Erfolge der Welthilfssprache auf der ganzen Welt, Die
H. Proelss, Hans Sappl
Eld.: Graz, 1922, 3a., Paĝoj: 106, Prezo: €5.00. Stato: bona

Blagoj kanteblaj
"Fikspronulo"
1981, Paĝoj: 64, Prezo: €3.00. Stato: tre bona

Blankaj gardistoj, La
D. Heiligstein
Trad.: K. Barkoviĉ, Eld.: Laroque Timbaut, 1980, Paĝoj: 62, Prezo: €3.00. Stato: tre bona

Blankĉevala rajdanto
Theodor Storm
Difino: Novelo, Trad.: Heino Heitmüller, Eld.: Köln, 1929, Bindita, Paĝoj: 158, Prezo: €8.00. Stato: bona

Blua sango
Willy Wood
Difino: Romano, Trad.: Willy van Zoest, Eld.: Helmond, Paĝoj: 187, Prezo: €9.50. Stato: bona

Bodil kaj la bando
Eva Hemmer Hansen
Difino: Romano, Trad.: Gudrun Riisberg, Eld.: Åbyhøj, 1976, Paĝoj: 128, Prezo: €5.00. Stato: tre bona

Bofilino
Georgi Karaslavov
Difino: Romano, Trad.: Simeon kaj Asen Simeonov, Eld.: Sofio, 1959, Bindita, Paĝoj: 326, Prezo: €11.00. Stato: tre bona

Bona Espero - Idealo kaj realo
Roman Dobrzyński
Eld.: Martin, 2008, Bind, Paĝoj: 256, Prezo: €10.00. Stato: preskaŭ nova

Bona mesaĝo de Jesuo, La
Trad.: Gerrit Berveling, Eld.: Chapecó, 2012, Paĝoj: 283, Prezo: €7.00. Stato: iom akve damaĝita

Bona rido
Komp. Axel A. Helm
Eld.: Malmö, 1965, Paĝoj: 85, Prezo: €2.50. Stato: tre bona

Bonhumoraj piloloj
Ergoto de Bonaero
Eld.: Buenos Aires, 1981, Paĝoj: 62, Prezo: €3.00. Stato: tre bona

Bonhumoraj rakontoj
Janusz Korczak
Trad.: Anna Weinstein, Eld.: Berlin, 1927, Paĝoj: 64, Prezo: €1.00. Stato: kaduka

Bonhumoraj rakontoj de nuntempaj verkistoj
Mikszáth, Rákosi, Karinthy, Molnár, Heltai, Kálnoki, Guthi
Trad.: Balkáni, Faludi, Tilkovszky, Hanziroviĉ, Kepes, Eld.: Budapest, 1921, Paĝoj: 31, Prezo: €1.00. Stato: akceptebla

Bonhumoro
Paul Nyssens
Trad.: La aŭtoro, Eld.: Belgio, Paĝoj: 174, Prezo: €8.00. Stato: kaduka

Bonvenigu la grandajn sepdekajn jarojn
Eld.: Pekino, 1970, Paĝoj: 18, Prezo: €0.50. Stato: tre bona

Bonvolu esti mia amiko!
Ella Gibson
Difino: Tri porinfanaj teatraĵetoj, Eld.: Oakville, 1963, Paĝoj: 57, Prezo: €2.50. Stato: bona

Bosniaj elegioj
Ranko Risojević
Trad.: Vesna Skaljer-Race, Eld.: Banja Luka, 1986, Paĝoj: 46, Prezo: €2.00. Stato: preskaŭ nova

Božena Nĕmcová - Malgranda monografio
Adolf Hoffmeister
Difino: parolado , Trad.: J.M. Havlik, Eld.: Prago, 1963, Paĝoj: 20, Prezo: €1.00. Stato: tre bona

Brazilaj geografiaj nomoj
Délio Pereira de Souza
Eld.: Brasília, 1981, Paĝoj: 72, Prezo: €1.50. Stato: tre bona

Brilo de fantomo
Margis Thoræus-Ekström
Difino: Romano, Eld.: Åbyhøj, 1967, Paĝoj: 72, Prezo: €3.50. Stato: bona

Brulanta sekreto
Stefan Zweig
Difino: Rakontoj, Trad.: Kathe R. kaj Paul E. Schwerin, Eld.: Heronsgate, 1949, Paĝoj: 159, Prezo: €4.00. Stato: (tre) bona

Brusela bubo
Willy Vandersteen
Difino: Bildstrio, Trad.: Bert Boon, Marc Vanden Bempt k.a., Eld.: Antwerpen, 2002, Paĝoj: 58, Prezo: €3.00. Stato: tre bona

Budapest
Red. Katalin Kolossa Barinkainé
Difino: Turisma informilo, Trad.: Márta Horváth, Eld.: Budapest, 1983, Kolorilus, Paĝoj: 32, Prezo: €1.50. Stato: preskaŭ nova

Budapeŝto
Difino: Turisma informilo, Eld.: Budapest, Kolorilustrita, Paĝoj: 12, Prezo: €1.00. Stato: tre bona

Budhismo, La
Agostinho da Silva
Trad.: José de Freitas Martins, Eld.: Porto, 1947, Paĝoj: 23, Prezo: €1.00. Stato: bona

Bukedeto
Difino: Sep diversnaciaj rakontoj, Trad.: Margarethe I. Krestanoff, Eld.: München, 1921(?), Paĝoj: 47, Prezo: €2.50. Stato: akceptebla

Bukedo (BG)
Kompilis Ĥristo Gorov
Trad.: Div., Eld.: Sofia, 1985, Paĝoj: 78, Prezo: €3.50. Stato: tre bona

Bukedo (CS)
Karel Jaromír Erben
Difino: Poemaro, Trad.: Tomáš Pumpr, Eld.: Praha, 1938, Paĝoj: 94, Prezo: €4.50. Stato: bona

Bukedo de esperantistoj
Rejna de Jong
Difino: Poemoj, Eld.: Hago, s.j., Paĝoj: 32, Prezo: €1.00. Stato: preskaŭ nova

Bulgara antologio
Kunmetis I.H. Krestanov
Difino: Prozo kaj poezio, Eld.: Sofia, 1925, Paĝoj: 247, Prezo: €10.00. Stato: kaduka

Bulgara Esperantista Asocio - Aktiva batalanto por paco, internacia kompreniĝo kaj socia progreso
Red. D. Papazov
Eld.: Sofio, 1982, Paĝoj: 350, Prezo: €4.50. Stato: tre bona

Bulgara lando kaj popolo, La
Ivan H. Krestanov
Difino: priskribo de Bulgario kaj ĝia popolo, Eld.: Bern, 1918, Bind, Paĝoj: 128, Prezo: €6.00. Stato: bona

Bulgara nuntempa poezio kaj prozo
Div.
Difino: Antologio, Trad.: Div., Eld.: Sofia, 1985, Paĝoj: 236, Prezo: €6.00. Stato: tre bona

Bulgara prozo
Sofia
Trad.: diversaj, Eld.: Sofia, 1960, Bindita, Paĝoj: 251, Prezo: €12.50. Stato: bona

Byggnadsteknisk Ordlista - Konstruteknika Terminaro
K.J. Moberg
Difino: konstruteknika terminaro sveda->esperanto, plus difinolisto en Esperanto, Eld.: Malmö, 1958, Paĝoj: 100, Prezo: €5.00. Stato: tre bona

0-9  A  B  C  Ĉ  D  E  F  G  H  I  J  Ĵ  K  L  M  N  O  Ö  P  Q  R  S  Ŝ  T  U  V  W  Z